Zomerworkshop percussie 2020

Door de maatregelen vanwege het corona-virus, kan deze workshop niet doorgaan. Deze komt wel volgend jaar weer op de agenda.

Zomerworkshop percussie 2020

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 28 juni-4 juli 2020.

Cursusleider
Boudine van Slobbe, bekend van Slagerij van Kampen, Boris Dzaneck en Dragonfly-Ecstatic Dance, studeerde aan het Hilversums Conservatorium en speelt sindsdien in allerlei verschillende bands en projecten. Verder geeft ze workshops aan bedrijven en scholen, ook componeert ze in opdracht muziek voor documentaires en maakt ze theatertracks. Informatie: boudinevanslobbe.com.

Boudine van Slobbe

Workshop
Wil je graag ervaren hoe het is om je in te zetten en aan een eenvoudig ritmisch arrangement te werken waarbij plezier en samenspel voorop staat? Of wil je je techniek verbeteren, of überhaupt meer weten over het bespelen van verschillende instrumenten of één specifiek percussie-instrument? Het komt allemaal voorbij!

We gaan in de workshop spelenderwijs werken aan verschillende ritmes en daarbij verschillende klankkleuren van instrumenten gebruiken. Ik ga je bijvoorbeeld laten ervaren hoe het is om te spelen zoals we dat bij Slagerij van Kampen gewend zijn, maar ook gaan we tijd besteden aan het spelen van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse ritmes.

Er zullen verschillende instrumenten aanwezig zijn zoals conga’s, bongo’s, cajon, djembe, darbuca, en kleinere percussie instrumenten zoals shakers, cabassa, bellen en claves, maar je kunt natuurlijk ook je eigen instrument meenemen als je dat wilt.’s Avonds is er bovendien de mogelijkheid om deel te nemen aan een melodische workshop met het instrument de hang of handpan.

Programma
Aankomst is op zondagavond. We ontmoeten elkaar bij een welkomstdiner. Op maandagmorgen gaan we aan de slag met de percussie workshop (alle vijf ochtenden). Na de workshop is er een gezamenlijke lunch. s’Middags is er alle ruimte om te oefenen of te relaxen maar je kunt ook de prachtige omgeving gaan verkennen; je kunt er echt heerlijk wandelen! ‘s Avonds is er een melodische percussieworkshop (drie avonden).

Kosten
De prijs voor de workshop ligt tussen de € 500,- en € 620,- afhankelijk van het soort kamer. Prijs is inclusief workshop, overnachtingen, ontbijt, lunch, welkomstdiner, afsluitende borrel op vrijdag en thee / koffie overdag.

Contact
Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Meer informatie over de cursus: boudinevanslobbe@gmail.com.