Zomertraining mindfulness en compassie

Zomertraining mindfulness en compassie

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 9 t/m 15 juni 2024.

Cursusleider

Simone Lips is mindfulness- en compassietrainer en daarnaast psychologe. Zij geeft sinds 12 jaar trainingen, les en individuele begeleiding aan particulieren en organisaties. Meer info over Simone is te vinden op haar website: www.mindfulmoving.nl.

De zomertraining

Mindfulness is de kunst van het aanwezig zijn in het hier en nu. Compassie is het vermogen tot mededogen met de ander en met onszelf.
Tijdens deze zomertraining duik je in de wereld van mindfulness en compassie. We doen veel verschillende oefeningen (binnen en buiten in de natuur), ik geef bruikbare achtergrondinformatie en je gaat onderzoeken hoe je dit alles kan integreren in je dagelijks leven. Zodat je na deze week met een helder hoofd en een warm hart weer terug kan naar het leven van alledag.
Deze cursus is voor beginners en voor mensen met al enige ervaring.

Programma

Tijdens deze week komen we 4 ochtenden bij elkaar om ons te verdiepen in mindfulness en compassie. Daarnaast is er een (begeleide) stiltedag in de ochtend en middag. En er zijn 2 avonden waarop we een uitgebreide en ontspannende mindfulness- of compassieoefening zullen doen.

Kosten

Afhankelijk van de kamer ligt de prijs tussen € 550,- en € 805,-. Dit is inclusief de cursusdagen, ontbijt, een welkomstdiner, 5x lunch en afsluitende borrel. Je kunt vrijblijvend een gespecificeerde prijsopgave opvragen.

Contact

Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Informatie over de trainig: info@mindfulmoving.nl.