Zomercursus beeldhouwen in de Bourgogne 2021

Zomercursus beeldhouwen in de Bourgogne 2021

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van:  27 juni t/m 3 juli 2021 en van 22 augustus t/m 28 augustus 2021.

Cursusleider

In de zomer van 2021 verzorgt Ine de Cock weer een cursus beeldhouwen.
Cursisten worden individueel begeleid. Beginners worden stap voor stap begeleid, als je al ervaring hebt kun je zelfstandig werken en word je van goede tips voorzien. In het huis bevindt zich een volledig geoutilleerd atelier maar er kan ook buiten gewerkt worden, onder de overkapping of in de tuin. De maximale groepsgrootte is 8 personen. Kijk ook eens op de website van Ine: http://www.artine.nl. Je kunt ook telefonisch met haar contact opnemen (06-176 660 91).

Beeldhouwen

Na een korte inleiding over stenen en gereedschap maak je naar eigen ontwerp een (tuin-)beeld, je kunt kiezen tussen speksteen, albast en serpentijn. De steen kan zelf meegenomen worden of ter plekke aangeschaft worden.

Programma

Zondag: aankomst en kennismaking (diner). Maandag en vrijdag werken we ‘s ochtends en ‘s middags. Dinsdag, woensdag en donderdag wordt er gedurende de ochten onder begeleiding gewerkt, in de middag kun je vrij werken of de streek verkennen (vrij programma/excursie). Vrijdagmiddag zitten we met een hapje en drankje rond de gemaakte werken. Het vertrek is zaterdag na het ontbijt.

Kosten

De prijs van de cursusweek (inclusief logies) varieert van € 525,- tot € 585,- afhankelijk van verblijf in een kamer met- of zonder wastafel. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, welkomstdiner op zondag, afsluitende borrel met hapjes op vrijdag, het gebruik van materialen (bokken, beitels, schuurpapier, etc.) en toeristenbelasting, maar exclusief steen. Op dinsdag en donderdag bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een drie gangen diner, € 20,- per persoon.

Het is ook mogelijk alleen een cursus te boeken (€ 300,- inclusief kennismakingsdiner en borrel op vrijdag). In de omgeving van de cursuslocatie bevinden zich een aantal restaurants, hotels, chambres d’hôtes en campings. Het natuurpark Le Morvan ligt op circa 20 km. De afstand tot de cursuslocatie vanaf Utrecht is 780 km.

Contact

Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Meer informatie over de cursus: ine.decock@xs4all.nl.