Zomercursus creatief schrijven 2024

Zomercursus creatief schrijven

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 26 mei t/m 1 juni 2024 en van 7 juli t/m 13 juli 2024

Cursusleider

Schrijver-natuurliefhebber Mariëtte Wijne is als schrijfdocent verbonden aan de Gerrit Rietveld Academie en geeft losse cursussen aan iedereen die weer, meer of wil schrijven. In coronatijd startte ze S.V. De Specht, een online schrijfschool voor solitaire tikkers. Mariëtte: ‘Na twee jaar zoomen kan ik niet wachten om les te geven op deze mooie, groene locatie!’


Mariëtte Wijne

Pak je pen

Wil je graag schrijven, maar ontbreekt het je aan tijd, moed, een idee of discipline? Tijdens deze week ervaar je hoe gemakkelijk schrijven kan zijn. Het programma helpt je flink op gang en biedt voldoende houvast om na de cursus zelf verder te gaan.

Eigen verhaal

Via associatieve schrijfoefeningen en gerichte opdrachten oefen je met verschillende genres en stijlen. Van autobiografisch tot fictie en van haiku tot brief: al experimenterend zul je jouw stem ontdekken. Het maakt niet uit of je ervaren of beginnend bent. Ieder heeft zijn eigen taal en verhaal.

 

Programma

’s Ochtends een groepssessie met losse schrijfoefeningen en het bespreken van elkaars teksten. ’s Middags werk je in eigen tijd en tempo aan de dagopdracht. De avonden zijn vrij.

Kosten

Afhankelijk van de kamer ligt de prijs tussen ongeveer € 475,- en € 730,-. Dit is inclusief vijf cursusdagen, ontbijt, een welkomstdiner, 5x lunch en afsluitende borrel. Je kunt vrijblijvend een gespecificeerde prijsopgave opvragen.

Contact

Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Informatie over de cursus: info@mariettewijne.nl.