Zomercursus creatief schrijven 2020. Kan dit jaar helaas niet doorgaan

Zomercursus creatief schrijven

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 26-04 t/m 02-05- 2020.

Cursusleider
Mariëtte Wijne studeerde Nederlands en mode aan de kunstacademie. Ze werkt als tekstschrijver, columnist en redacteur. Daarnaast is ze als schrijfdocent verbonden aan de Gerrit Rietveld Academie en geeft ze schrijfworkshops en -cursussen aan iedereen die meer, beter of vrijer wil schrijven. Kijk voor meer informatie op www.mariettewijne.nl.

Mariëtte Wijne

Workshop
Schrijf je graag, maar komt het er niet van? Deze week helpt je om (weer) op gang te komen. Via associatieve schrijfoefeningen en gerichte opdrachten oefen je met verschillende genres en stijlen. Van autobiografisch tot fictie en van column tot kort verhaal: al experimenterend – en door de feedback van de groep – ontdek je waar jouw schrijfkracht ligt. Het maakt niet uit of je ervaren of beginnend bent. Ieder heeft zijn eigen taal en verhaal. Na afloop van de cursus heb je zin om thuis verder te schrijven.

Programma
‘s Ochtends een groepssessie met losse schrijfoefeningen en het bespreken van elkaars teksten. ‘s Middags werk je in eigen tijd en tempo aan de dagopdracht. De avonden zijn vrij. Elke dag staat in teken van een thema, maar de opdrachten kunnen ook worden benut om aan een eigen project te werken.

Kosten
Afhankelijk van de kamer ligt de prijs tussen de €450,- en €570,-. Dit is inclusief vijf cursusdagen, ontbijt,  een welkomstdiner, 5x lunch en afsluitende borrel.

Contact
Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Informatie over de cursus: info@mariettewijne.nl.