Zomercursus beeldhouwen in de Bourgogne 2024

Zomercursus beeldhouwen in de Bourgogne 2024

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van:  23 juni t/m 29 juni 2024 en van 18 augustus t/m 24 augustus 2024.

Cursusleider

In de zomer van 2024 verzorgt Ine de Cock weer een cursus beeldhouwen.
Cursisten worden individueel begeleid. Beginners worden stap voor stap begeleid, als je al ervaring hebt kun je zelfstandig werken en word je van goede tips voorzien. In het huis bevindt zich een volledig geoutilleerd atelier maar er kan ook buiten gewerkt worden, onder de overkapping of in de tuin. De maximale groepsgrootte is 8 personen. Kijk ook eens op de website van Ine: http://www.artine.nl. Je kunt ook telefonisch met haar contact opnemen (06-176 660 91).

Beeldhouwen

Na een korte inleiding over stenen en gereedschap maak je naar eigen ontwerp een (tuin-)beeld, je kunt kiezen tussen speksteen, albast en serpentijn. De steen kan zelf meegenomen worden of ter plekke aangeschaft worden. Het gebruik van materialen (bokken, beitels, schuurpapier, etc.) is inbegrepen.

Programma

Zondag: aankomst en kennismaking (diner). Maandag en vrijdag werken we ’s ochtends en ’s middags. Dinsdag, woensdag en donderdag wordt er gedurende de ochten onder begeleiding gewerkt, in de middag kun je vrij werken of de streek verkennen (vrij programma/excursie). Vrijdagmiddag zitten we met een hapje en drankje rond de gemaakte werken. Het vertrek is zaterdag na het ontbijt.

Kosten

Afhankelijk van de kamer ligt de prijs tussen ongeveer € 475,- en € 730,-. Dit is inclusief vijf cursusdagen, ontbijt, een welkomstdiner, 5x lunch en afsluitende borrel. Je kunt vrijblijvend een gespecificeerde prijsopgave opvragen.

Contact

Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Meer informatie over de cursus: ine.decock@xs4all.nl.