Workshops 2024

Wij nodigen professionals uit om bij ons in het atelier, de lichte zolderruimte en de tuin workshops te verzorgen. Het aanbod is divers en varieert jaarlijks. De workshops vinden in principe plaats van maandag tot en met vrijdag. Wij bieden de mogelijkheid om gedurende de workshop bij ons te overnachten en de maaltijden te gebruiken. Het aanbod is hieronder te zien en is ook gepubliceerd op andere websites.

 

Covid-19

Tijdens de cursus wordt sanitair gedeeld. We vragen je dit na gebruik schoon te maken. Daarvoor zijn desinfecterende middelen aanwezig. Ook op de kamers en in gemeenschappelijke ruimtes staat desinfecterende zeep en handgel, er zijn papieren handdoekjes in keuken en toilet. Bij het begin van de cursus informeren we iedereen hoe we willen omgaan met de dagelijkse hygiëne in verband met het corona-virus. Bovendien krijg je je geld terug wanneer door corona de workshop niet door kan gaan.

Prijzen


De prijzen zijn inclusief : * Cursus en kamer * Ontbijt * Lunch * Welkomstdiner op zondag * Afsluitende borrel op vrijdag * Thee en koffie overdag In de kamers is er keuze tussen een twee- of eenpersoons kamer, met- of zonder wastafel. Badkamers worden gedeeld met medecursisten. Alleen op dinsdag en donderdag verzorgen wij table d’hôtes, een 3-gangen menu inclusief 1 glas wijn. Hier kan voor €25,- p.p. aan deelgenomen worden. In de koelkast staan wijn, bier en frisdrank ter beschikking tegen betaling. Er is een eenvoudige keuken aanwezig in het atelier waar men een salade kan maken of soep op kan warmen, maar geen uitgebreide warme maaltijd kan bereiden. Ook kan hier koffie en thee gezet worden.
Neem voor uitgebreide info over alle kosten en mogelijkheden contact op met matheybeaudot@gmail.com.