Workshop realistisch tekenen 2024

Workshop realistisch tekenen 2024

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 1 – 7 september 2024

Cursusleider

Martijn Versteeg is een figuratief kunsttekenaar en schilder. Zijn werk is zeer realistisch met het doel een perfecte reflectie van de geest te maken. De intensieve en precieze werkzaamheden zijn zeer goed zichtbaar in zijn werken.
Dit is niet onopgemerkt gebleven. Anno 2019 is hij een graag geziene gast in Taiwan en hij won de Nederlandse portretprijs 2017 en is te zien geweest bij het tv-programma Sterren op het doek met Özcan Akyol en Floortje Dessing.
Kijk voor meer informatie op martijn-versteeg.nl.


Martijn Versteeg

De workshop

Tijdens de workshop wordt er dagelijks van 10 tot 15 uur gewerkt, met tussendoor een lunch. De eerste dag is de kennismaking, uitleg over materialen en hun gebruik, uitleg over technieken en praktische tips. Vanaf dag twee wordt gestart met het opzetten van eigen werk met dagelijks ruimte voor uitleg en reflectie. Het gebruik van papier is inbegrepen, voor tekengereedschap wordt een bijdrage van € 20,- gevraagd.

Kosten

Afhankelijk van de kamer ligt de prijs tussen ongeveer € 500,- en € 755,-. Dit is inclusief vijf cursusdagen, ontbijt, een welkomstdiner, 5x lunch en afsluitende borrel. Je kunt vrijblijvend een gespecificeerde prijsopgave opvragen.

Contact

DonnaFiorata

Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Meer informatie over de cursus: kunst@martijn-versteeg.nl.