Workshop realistisch tekenen 2021

Workshop realistisch tekenen 2021

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 5 – 11 september 2021.

Cursusleider
Martijn Versteeg is een figuratief kunsttekenaar en schilder. Zijn werk is zeer realistisch met het doel een perfecte reflectie van de geest te maken. De intensieve en precieze werkzaamheden zijn zeer goed zichtbaar in zijn werken.
Dit is niet onopgemerkt gebleven. Anno 2019 is hij een graag geziene gast in Taiwan en hij won de Nederlandse portretprijs 2017 en is te zien geweest bij het tv-programma Sterren op het doek met Özcan Akyol en Floortje Dessing.
Informatie: martijn-versteeg.nl.

Martijn Versteeg

De workshop
Tijdens de workshop wordt er dagelijks van 10 tot 15 uur gewerkt, met tussendoor een lunch. De eerste dag is de kennismaking, uitleg over materialen en hun gebruik, uitleg over technieken en praktische tips. Vanaf dag twee wordt gestart met het opzetten van eigen werk met dagelijks ruimte voor uitleg en reflectie.

Kosten
De prijs van de cursusweek (inclusief logies) varieert van € 490,- tot € 610,- afhankelijk van verblijf in een kamer met- of zonder wastafel. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, welkomstdiner op zondag, afsluitende borrel met hapjes op vrijdag en toeristenbelasting. Op dinsdag en donderdag bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een driegangenmenu, € 20,- per persoon.

Contact
Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Meer informatie over de cursus: kunst@martijn-versteeg.nl.