Workshop positieve onaangepastheid 2021

Positieve onaangepastheid 2021

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 12 – 18 september 2021.

Cursusleider

Lieke van der Vorst is ervaringsdeskundige op het gebied van Positieve onaangepastheid. Ze is in haar leven geen avontuur uit de weg gegaan. Een uitzending naar Irak om daar de lokale politie op te leiden, een jaar backpacken, Expeditie Robinson (halve finale), lid van de Mobiele Eenheid, maar ook mama zijn en relaties aangaan. Ze heeft vele gedaantes aangenomen in haar leven en dan is het de kunst om dicht bij jezelf te blijven. Nu coacht, schrijft en spreekt ze in en over de theorie van ‘Positieve Desintegratie’. Ze is een spiegel voor wie jij bent en wat er in jou zit.
Informatie: www.liekeweetraad.nl.

Lieke van der Vorst

Over de cursus

Ben jij al verder in jouw persoonlijke ontwikkelingsproces en op zoek naar nóg meer verdieping, innerlijke vrijheid en gelijkgestemden? Dan is dit de plek waar jij je van 12 t/m 18 september in alle vrijheid en veiligheid verder kunt ontplooien.

Het maakt niet uit of die ontplooiing nu op intellectueel, emotioneel, sensueel, creatief, spiritueel of op welk gebied dan ook is. Dat wat er in je zit gaat de ruimte krijgen om er uit te komen.

Door je kennis te laten maken met de theorie van positieve onaangepastheid ga je op een praktische manier inzicht krijgen in hoe deze ontwikkeling er uit ziet. Mijn persoonlijke verhaal hierin zal een spiegel zijn van wat je tot nu toe ervaren hebt en, ondanks dat de weg voor éénieder uniek blijft, zal mijn persoonlijke verhaal een spiegel zijn van wat je tot nu toe ervaren hebt en wat je mag gaan verwachten wanneer deze groei blijft voortzetten.

Naast het praktische/theoretische gedeelte ga ik je meenemen in visualisaties door middel van meditatie en zal er meer dan voldoende ruimte zijn om te ontspannen, filosoferen en ons te verdiepen in de onderwerpen die je bezighouden.

Na deze week zul je je meer compleet en waardevol voelen.
Ik ga je graag ontmoeten!

Kosten

De prijs van de cursusweek (inclusief logies) varieert van € 600,- tot € 720,- afhankelijk van verblijf in een kamer met- of zonder wastafel. Deze prijzen zijn inclusief ontbijt, lunch, welkomstdiner op zondag, afsluitende borrel met hapjes op vrijdag en toeristenbelasting. Op dinsdag en donderdag bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van een driegangendiner, € 20,- per persoon.

Contact

Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Meer weten over de cursus Positieve onaangepastheid? info@liekeweetraad.nl.