Ons huis

Le Mathey Beaudot

Langs een singel aan het einde van een klein weggetje, op een eigen terrein van 7000 m2, ligt Le Mathey Beaudot. Het huis staat vrij in een klein dal en is begin 20e eeuw gebouwd. In ons huis hebben wij een zelfstandige gîte en meerdere chambres d’hôtes. Als table d’hôtes mogen wij ook een avondmaaltijd verzorgen. Daarnaast geven wij anderen de mogelijkheid bij ons workshops te geven.

Om het huis
Aan het huis liggen enkele terrassen en een groot veld. Er is voldoende ruimte om je ongestoord terug te trekken. In de tuin staat een hottub die voor je warmgestookt kan worden.

Gemeenschappelijk
Alle bezoekers kunnen gebruik maken van een grote gemeenschappelijke ruimte met openslaande deuren naar de tuin. Je kunt je warmen bij de houtkachel of een eenvoudige maaltijd koken in de kleine keuken. Er zijn boeken, cd’s, dvd’s, televisie en een muziekinstallatie.

Covid-19
We mogen weer aan de slag, maar vanzelfsprekend ontkomen ook wij niet aan corona-maatregelen. We baseren ons op de regels en adviezen van de Franse overheid.

  • Geen handen schudden
  • We houden een meter afstand
  • Gebruik regelmatig desinfecterende gel en zeep

Onze ruimtes worden dagelijks gelucht en schoongemaakt volgens de hygiëneregels. Op de kamers staan desinfecterende middelen.

Vanaf 1 augustus is het dragen van een mondkapje in de openbare ruimte verplicht. Of je mondkapjes moet dragen in de auto is onduidelijk. We raden je aan deze ook nu al mee te nemen. Bij besmetting met corona is annulering kosteloos.