Bewust worden en healing 2020

Bewust worden en healing 2020

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 16 – 22 augustus 2020.

Cursusleider
Mijn naam is Josefine Arendsen en ik woon in de Achterhoek. Mijn hele leven ben ik al hooggevoelig. Ik krijg waarnemingen van spirits, ik neem veel waar en geef coaching en healingen in mijn praktijk. Daarnaast organiseer ik Spirituele- en welzijnsbeurzen in de Achterhoek en organiseer meditatie-avonden. Ik heb de opleidingen medium en trance healing therapeut, docent kits training, coaching, loopbaan coaching en de Munay-Ki gedaan. Informatie: www.arendkracht.nl.

Josefien Arendsen

Over de cursus
Met alle hectiek van de dag en niet bewust van je eigen ik, kun je steeds verder van jezelf af drijven. Loop je tegen patronen, angsten en blokkades aan en wil je met jezelf aan de slag om weer dichter bij jezelf te komen en weer bewust te worden van je leven?
Mijn workshops gaan over tot rust komen, weer voelen wat je echt nodig hebt en luisteren naar die oneindige bron in jezelf. Kortom, over persoonlijke ontwikkeling. Deze week zullen we heerlijk mediteren, leren aarden en spelen met energie. Je krijgt deze week een medium /trance healing sessie en de 2 inwijdingen van de Munay-Ki.

Met de medium/trance healing sessie kunnen we terug in vorige levens en angsten, blokkades aanpakken tot de kern. Er gebeurt dan zoveel dat je je meteen vrijer voelt.

Munay-Ki is een geschenk van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons geschonken door de sjamanen van de Q’eros een volk uit het Andesgebied van Peru.

Initiatie van de Heler, Hampe Karpay
Met deze initiatie start je jouw eigen reis naar transformatie. Het ontwaakt een diepe stille, zachte onderstroom van liefde en begrip. Met deze inwijding wordt je vermogen tot heling van jezelf en andere gewekt. Bij deze initiatie worden je drie persoonlijke energiecentra van kracht ontwaakt. De Liankay, Munay en Yachai. Doen, liefde en visie. Buik, hart en hoofd. Letterlijk gaan je handelingen dan vanuit of samen met munay, pure liefdeskracht.

De banden van kracht, Chumpi Karpay
Je ontvangt vijf energetische banden van kracht ter versterking van je energieveld. De banden geven belangrijke spirituele bescherming. In een wereld waar nog veel angst leeft, voeden de banden je lichtlichaam, in plaats van dat angst je aura zou vertroebelen en afzwakken. De banden zorgen voor verbinding met de natuurlijke krachten en elementen, en geven een diepe verbinding met je eigen natuurlijke, innerlijke kracht.

Programma
Maandag om 10:00 gaan we beginnen met mediteren, een lunch en ik zal daarna iedereen apart een consult geven. Ik krijg waarnemingen van spirits waar je mee aan de slag mag. Met dit thema ga je deze week verder aan de slag om dieper bij de kernangst/blokkades te komen. Daar krijg je deze week opdrachten voor.
Dinsdag mediteren, spelen met energie, lunchen, leren afsluiten en aarden.
Woensdag zal iedereen de 1e en 2e intialen krijgen van de Munay–Ki. Tussendoor lunchen.
Donderdag zullen we mediteren en een stukje schrijven.
Vrijdag gaan we mediteren en de week bespreken en middags gezellig afsluiten met een hapje en drankje.

Heerlijk tijd voor jezelf zal er zeker zijn deze week, om de omgeving te verkennen of in de natuur te genieten.

Kosten
Cursus zonder overnachting: € 397,50.
Cursus met overnachting: kamer zonder wastafel € 565,- met wastafel € 625,-.

Prijzen zijn inclusief cursus (€ 250,00) welkomstdiner, ontbijt, thee of koffie overdag, lunches en afsluiting op vrijdag met uitgebreide hapjes. Badkamers worden gedeeld met mede cursisten. Table d’hotes is mogelijk op dinsdag en donderdag, 3 gangen, incl. 1 consumptie € 20,00 (graag een dag van te voren aangeven). In de koelkast staat bier, wijn en frisdrank ter beschikking tegen betaling. Er is een eenvoudige keuken aanwezig waar men een salade of soep kan maken, geen uitgebreide warme maaltijd.

Zodra we weten wat je wilt krijg je een factuur. We vragen een aanbetaling van de helft van het bedrag, het resterende moet 2 weken voor aanvang overgemaakt worden.
Tot een maand voor aanvang kan kosteloos geannuleerd worden, daarna wordt de aanbetaling niet meer terugbetaald. Vanaf 2 weken voor aanvang brengen wij het gehele bedrag in rekening.

Contact
Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Meer informatie over de cursus: info@arendkracht.nl.