Bewust worden en healing 2022

Bewust worden en healing 2022

Voor beschikbaarheid: mail naar matheybeaudot@gmail.com.

Van: 05 t/m 11 juni 2022.

Cursusleider

Mijn naam is Josefine Arendsen en ik woon in de Achterhoek. Mijn hele leven ben ik al hooggevoelig. Ik krijg waarnemingen van spirits, ik neem veel waar en geef coaching en healingen in mijn praktijk. Daarnaast organiseer ik spirituele en welzijnsbeurzen in de Achterhoek en organiseer meditatie-avonden. Ik heb de opleidingen medium en trance healing therapeut, docent kits training, (loopbaan) coaching, reiki cursussen reiki 1, 2, 3a en 3b Reiki Master, Shambala Master en de Munay-Ki gedaan. Voor meer informatie: www.arendkracht.nl.

Josefien Arendsen

Over de cursus

Met alle hectiek van de dag en niet bewust van je eigen ik, kun je steeds verder van jezelf af drijven. Loop je tegen patronen, angsten en blokkades aan en wil je met jezelf aan de slag om weer dichter bij jezelf te komen en weer bewust te worden van je leven?
Mijn workshops gaan over tot rust komen, weer voelen wat je echt nodig hebt en luisteren naar die oneindige bron in jezelf. Kortom, over persoonlijke ontwikkeling. Deze week zullen we heerlijk mediteren, leren aarden en spelen met energie. Je krijgt deze week een medium /trance healing sessie en de 2 inwijdingen van de Munay-Ki.

Met de medium/trance healing sessie kunnen we terug in vorige levens en angsten, blokkades aanpakken tot de kern. Er gebeurt dan zoveel dat je je meteen vrijer voelt.

Munay-Ki is een geschenk van de Inca’s. Deze inwijdingen zijn ons gegeven door de sjamanen van de Q’eros, een volk uit het Andesgebied van Peru.

Initiatie van de Heler, Hampe Karpay

Met deze initiatie start je jouw eigen transformatie. Het ontwaakt een diepe, stille, zachte onderstroom van liefde en begrip. Met deze inwijding wordt je vermogen tot heling gewekt. Bij deze initiatie worden je drie persoonlijke energiecentra van kracht ontwaakt: de Liankay, Munay en Yachai. Doen, liefde en visie. Buik, hart en hoofd. Letterlijk gaan je handelingen dan vanuit of samen met Munay, pure liefdeskracht.

De banden van kracht, Chumpi Karpay

Je ontvangt vijf energetische banden van kracht ter versterking van je energieveld. De banden geven belangrijke spirituele bescherming. In een wereld waar nog veel angst leeft, voeden de banden je lichtlichaam, in plaats van dat angst je aura zou vertroebelen en afzwakken. De banden zorgen voor verbinding met de natuurlijke krachten en elementen, en geven een diepe verbinding met je eigen natuurlijke, innerlijke kracht.

Programma

Maandag om 10 uur gaan we beginnen met mediteren, een lunch en ik zal daarna iedereen apart een consult geven. Ik krijg waarnemingen van spirits waar je mee aan de slag kan. Met dit thema ga je deze week verder om dieper bij je kernangst/blokkades te komen. Daar krijg je deze week opdrachten voor.
Dinsdag mediteren, de 1e initalen van de Munay-Ki spelen met energie, lunchen, leren afsluiten en aarden.
Woensdag zal iedereen de 2e initialen krijgen van de Munay–Ki. Tussendoor lunchen. Daarna gaan we sjamanistische rituelen doen.
Donderdag zullen we mediteren en een stukje schrijven. ’s Avonds gaan we er een ritueel mee doen.
Vrijdag gaan we mediteren en de week bespreken en middags gezellig afsluiten met een hapje en drankje.
Heerlijk tijd voor jezelf zal er zeker zijn deze week, om de omgeving te verkennen of in de natuur te genieten.

Kosten

Afhankelijk van de kamer ligt de prijs tussen ongeveer € 680,- en € 800,-. Dit is inclusief vijf cursusdagen, ontbijt, een welkomstdiner, 5x lunch en afsluitende borrel. Je kunt vrijblijvend een gespecificeerde prijsopgave opvragen.

Contact

Informatie over verblijf en reserveringen: matheybeaudot@gmail.com.
Meer informatie over de cursus: info@arendkracht.nl.